Osallistumisehdot

Tältä sivulta löydät näytteelleasettajan osallistumisehdot. Luethan ehdot läpi tarkasti ennen kuin ilmoittaudut näytteelleasettajaksi.

1. Toimeenpano

Järjestäjä: Tervolan kunta
Paikka: Ammattiopisto Lappia, Louen toimipaikka
Aika: 24.–25.8.2024
Aukioloaika: 10–17
Sisäänpääsy: Kutsulla tai pääsylipulla


2. Paikan varaaminen ja maksu

Paikan varaaminen ja maksaminen tapahtuu näiden sivujen kautta. Maksuvälineinä käy luottokortti tai nettipankki. Sopimus astuu voimaan nettivarauksen yhteydessä.


3. Sopimuksen purkaminen

Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisäkustannuksia 14 päivän kuluessa varauksen ja sopimuksen tekemisestä.. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % alkuperäisestä laskusta. Peruutuksen tekeminen ja hyvityksen tekeminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen messut@tervola.fi


4. Paikkojen jako

Vapaat myyntipaikat löytyvät nettivarauksen yhteydessä.

Näyttelysopimuksena toimii kuitti varauksesta. Näytteilleasettaja saa pyydettäessä pohjapiirroksen, johon on merkitty osaston sijainti ja mitat. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä näytteilleasettajan osallistumisen.


5. Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla paikan alla olevasta linkistä.

Messukartta ja paikkavaraus


6. Osastojen rakenteet

Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta ja viimeistelemisestä sekä siitä, että näyttelyrakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Järjestäjällä on oikeus poistattaa messualueelta häiritsevät ja epäsiistit rakenteet ja mainokset. Rakentamisen ja rakenteiden aiheuttamista vaurioista vastaa näytteilleasettaja. Mikäli näytteilleasettaja valmistaa ruokaa messupaikalla, on hänellä oltava sammutusvälineet. Ruoanvalmistajat huolehtivat myös itse ilmoituksesta alueen terveystarkastajalle.


7. Näytteilleasettajakortti

Järjestäjä toimittaa näytteilleasettajalle kaksi näytteilleasettajakorttia/osasto ns. kulkuluvaksi messu-alueella. Näytteilleasettajakortti on pidettävä näkyvästi esillä messualueella liikuttaessa. Jos näytteilleasettaja tarvitsee kortteja enemmän, on tästä sovittava järjestäjän kanssa. Lisäkorteista veloitetaan 10 €/kpl.


8. Sähkö

Järjestäjä huolehtii tilojen yleisvalaistuksesta. Sähkömaksu määräytyy sähkön tarpeen mukaan. Sähkömaksu sisä- ja ulkotiloissa on 35€/osasto, voimavirta 50 €/ osasto sis. alv. 24%. Sähkö varataan ja maksetaan  ilmoittautumisen yhteydessä.


9. Siivoukset

Järjestäjä huolehtii messujen aikana messukäytävien ja yleis- ja saniteettitilojen siivouksesta sekä jätehuollosta. Näytteilleasettaja huolehtii messujen aikana oman osastonsa puhtaanapidosta sekä osaston purkamisen myötä syntyneen jätteen kuljettamisesta niille varatuille paikoille.


10. Vartiointi

Järjestäjä huolehtii yleisestä vartioinnista ja järjestyksestä messuilla. Yöpäivystys on järjestetty koko messualueella pe 23.8. – la 24.8. klo 21.30-7.00 sekä la 24.- su 25.8. klo 18.00-7.00 välisenä aikana. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta rakentamispäivänä sekä messujen aukioloaikoina.


11. Vakuutukset

Järjestäjällä on järjestäjän vastuuvakuutus. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava muista tarpeellisiksi katsomista vakuutuksista.


12. Aikataulu

Messualueelle pääsee pystyttämään osastoa aikaisintaan pe 23.8. klo 15-22. (aikaisempi pystytys vain erikoisluvalla) Osastojen tulee olla valmiina la 24.8. klo 9.30 mennessä ja autot on siirrettävä osastoilta pois klo 9.00 mennessä. Osastojen purkamisen saa aloittaa aikaisintaan su 25.8. klo 17.00. Autoilla ei saa liikkua messualueella messujen aukioloaikoina (la-su klo. 10.00-17.00).


13. Yleiset määräykset

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen korvauksetta toiseen ajankohtaan, ellei näitä messuja voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna edellä mainittuna aikana. Maksamalla ilmoittaumismaksun näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja sekä niiden täydennykseksi annettavia ohjeita. Näistä poikkeaminen ilman järjestäjän kirjallista suostumusta voi aiheuttaa messuosaston sulkemisen.


14. Majoittuminen alueella

Varsinaisia majoitustiloja messuilla ei ole tarjota. Asuntoautoille ja -vaunuille on tarjottavana sijoituspaikka erikseen merkityltä alueelta. Paikasta varaaminen tapahtuu varauksen yhteydessä. Hinta sisältää sähkön, wc:n käytön sekä sauna- ja suihkumahdollisuuden.


Yhteystiedot

Tervolan Kunta, Maaseudulta Käsin -messut 
Sähköposti: messut@tervola.fi
Puh: 0400 959 322