Mikä on Maaseudulta Käsin-messut?

Messut ovat maaseudun näyteikkuna maailmaan, tärkeä maaseudun puolesta puhuja ja markkinoija.  Näytteilleasettajina messuilla ovat olleet niin suuret alueen yritykset kuin pienet käsityöläiset tuotteineen. Yleisölle messut haluavat tarjota viihtyisän tapahtuman jossa on paljon näkemistä ja kokemista ja missä maaseudun tunnelma on käsinkosketeltava. Tapahtumassa on tarjolla viihdettä; erityisesti musiikkia mutta myös muita kiinnostavia näytöksiä ja esityksiä. Eläimet kuuluvat vahvasti messutapahtumaan ja alueelta löytyykin tutustumiskohteina ainakin kotieläinpiha, navetta ja talutusratsastuspiste.

Uudistuneet messut

Vuoden 2022 messut avaavat ovensa uudistuneella konseptilla. Suurin muutos on ollut messualueen muuttaminen eri alueelle Ammattiopisto Lappian pihalla. Uusi messualue koostuu kolmesta kokonaisuudesta; pienyrittäjämarkkina-alueesta, street food- alueesta sekä sponsorialueesta. Nämä kolme tapahtuma-aluetta kootaan yhteen eri tapahtumien ja toimintojen kautta.

Katso messukartta

Monipuolista ohjelmaa

Pienyrittäjäalue sijoittuu heti pääsisäänkäynnin alkuun luonnonmukaiseen ympäristöön metsikön ja nurmialueiden suojaan. Tämän ja street food-alueen risteyskohdassa on päälava, jonne nousee messujen aikana useita esiintyjiä ja erilaisia artisteja.

Katso messuohjelma

Sponsorit

Sponsoriyrityksille on varattu iso osa markkina-alueesta, jonne yritykset voivat rakentaa oman messualueensa standeineen ja esittelykalustoineen. Messut tarjoavat sponsoriyrityksille oivan tilaisuuden tuoda julki omaa sekä yhteistyökumppaneidensa vastuullista toimintaa ja luonnon kestävää hyödyntämistä.

Tietoa sponsoreille