Osallistumisehdot

Tältä sivulta löydät näytteelleasettajan osallistumisehdot. Luethan ehdot läpi tarkasti ennen kuin ilmoittaudut näytteelleasettajaksi.

1. Toimeenpano

Järjestäjä: Tervolan kunta
Paikka: Ammattiopisto Lappia, Louen toimipaikka
Aika: 27.–28.8.2022
Aukioloaika: 10–17
Sisäänpääsy: Kutsulla tai pääsylipulla


2. Paikan varaaminen ja maksu

Paikan varaaminen ja maksaminen tapahtuu sivujen kautta Eventilla- ohjelman kautta. Maksuvälineinä käy luottokortti tai nettipankki. Sopimus astuu voimaan nettivarauksen yhteydessä.


3. Sopimuksen purkaminen

Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisäkustannuksia 14 päivän kuluessa varauksen ja sopimuksen tekemisestä.. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % alkuperäisestä laskusta. Peruutuksen tekeminen ja hyvityksen tekeminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen messut@tervola.fi


4. Paikkojen jako

Vapaat myyntipaikat löytyvät nettivarauksen yhteydessä. Vapaat paikat on ilmoitettu muodossa jäljellä: (1).


5. Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla paikan alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU NYT


6. Osastojen rakenteet

Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta ja viimeistelemisestä sekä siitä, että näyttely-rakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Järjestäjällä on oikeus poistattaa messualueelta häiritsevät ja epäsiistit rakenteet ja mainokset. Rakentamisen ja rakenteiden aiheuttamista vaurioista vastaa näytteilleasettaja. Mikäli näytteilleasettaja valmistaa ruokaa messupaikalla, on hänellä oltava sammutusvälineet. Ruoanvalmistajat huolehtivat myös itse ilmoituksesta alueen terveystarkastajalle.


7. Näytteilleasettajakortti

Järjestäjä toimittaa näytteilleasettajalle kaksi näytteilleasettajakorttia/osasto ns. kulkuluvaksi messu-alueella. Näytteilleasettajakortti on pidettävä näkyvästi esillä messualueella liikuttaessa. Jos näytteilleasettaja tarvitsee kortteja enemmän, on tästä sovittava järjestäjän kanssa. Lisäkorteista veloitetaan 5 €/kpl.


8. Sähkö

Järjestäjä huolehtii tilojen yleisvalaistuksesta. Sähkömaksu määräytyy sähkön tarpeen mukaan. Sähkömaksu sisä- ja ulkotiloissa on 35€/osasto, voimavirta 50 €/ osasto sis. alv. 24%. Sähkö varataan ja maksetaan  ilmoittautumisen yhteydessä.


9. Siivoukset

Järjestäjä huolehtii messujen aikana messu-käytävien ja yleis- ja saniteettitilojen siivouksesta sekä jätehuollosta. Näytteilleasettaja huolehtii messujen aikana oman osastonsa puhtaanapidosta sekä osaston purkamisen myötä syntyneen jätteen kuljettamisesta niille varatuille paikoille.


10. Vartiointi

Järjestäjä huolehtii yleisestä vartioinnista ja järjestyksestä messuilla. Yöpäivystys on järjestetty koko messualueella pe 26.8. – la 27.8. klo 21-07 sekä la 27.- su 38.8. klo 18-07 välisenä aikana. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta rakentamispäivänä sekä messujen aukioloaikoina.


11. Vakuutukset

Järjestäjällä on järjestäjän vastuuvakuutus. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava muista tarpeellisiksi katsomista vakuutuksista.


12. Aikataulu

Messualueelle pääsee pystyttämään osastoa aikaisintaan pe 26.8. klo 14-22. (aikaisempi pystytys vain erikoisluvalla) Osastojen tulee olla valmiina la 27.8. klo 9.30 mennessä ja autot on siirrettävä osastoilta pois klo 9.00 mennessä. Osastojen purkamisen saa aloittaa aikaisintaan su 28.8. klo.17.00. Autoilla ei saa liikkua messualueella messujen aukioloaikoina (la-su klo. 10.00-17.00).


13. Yleiset määräykset

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen korvauksetta toiseen ajankohtaan, ellei näitä messuja voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna edellä mainittuna aikana. Maksamalla ilmoittaumismaksun näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osallistumisehtoja sekä niiden täydennykseksi annettavia ohjeita. Näistä poikkeaminen ilman järjestäjän kirjallista suostumusta voi aiheuttaa messuosaston sulkemisen.


14. Majoittuminen alueella

Varsinaisia majoitustiloja messuilla ei ole tarjota. Asuntoautoille ja -vaunuille on tarjottavana sijoituspaikka erikseen merkityltä alueelta. Paikasta varaaminen tapahtuu varauksen yhteydessä. Hinta sisältää sähkön, wc:n käytön sekä sauna- ja suihkumahdollisuuden päärakennuksessa.


Yhteystiedot

Tervolan Kunta, Maaseudulta Käsin -messut 
Sähköposti: messut@tervola.fi
Puh: 0400 959 322 (Ei tekstiviestejä)
Vaihde: 040 124 2411