Näytteilleasettajan infopaketti

Vuoden 2022 messut järjestetään taas Tervolassa kahden koronavuoden aiheuttaman tauon jälkeen 27.-28.8.2022 Lappian toimipisteessä Louella! 

Vuoden 2022 messut järjestetään uudistuneella konseptilla. Suurin muutos on ollut messualueen muuttaminen eri alueelle Ammattiopisto Lappian pihalla. Uusi messualue koostuu kolmesta kokonaisuudesta; pienyrittäjämarkkina-alueesta, street food-alueesta sekä sponsorialueesta. Nämä kolme tapahtuma-aluetta kootaan yhteen eri tapahtumien ja toimintojen kautta. Pienyrittäjä-alueen ja street food-alueen risteyskohdassa on päälava, jonne nousee messujen aikana useita esiintyjiä ja erilaisia artisteja. Sponsorialueena on asfaltoitu piha-alue jonne voi saapua raskaammallakin kalustolla.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi alla olevan linkin kautta.
Muistathan lukea osallistumisehdot ennen ilmoittautumista.

ILMOITTAUDU

Usein kysytyt kysymykset

 • Voinko varata paikkani puhelimitse?

  Kaikki varaukset tehdään varausohjelman kautta, jonne on linkki tältä sivulta. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä pankkitunnuksilla tai -kortilla.

 • En osaa käyttää varausohjelmaa. Mitä teen?

  Varausohjelmasta löytyy myös ohjeet miten sitä käytetään. Voi myös soittaa messusihteerille arkena klo 8-16 niin hän voi ohjeistaa varauksen tekemistä puhelimitse. Muista varata maksuväline varauksen tekoa varten. Messusihteeri vastaa numerosta 0400 959322.

 • Entä jos varaan paikkani nyt enkä pääsekään tulemaan messuille?

  Näytteilleasettaja voi peruuttaa osallistumisen ilman lisäkustannuksia 14 päivän kuluessa varauksen ja sopimuksen tekemisestä.. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % alkuperäisestä laskusta. Peruutuksen tekeminen ja hyvityksen hakeminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen messut@tervola.fi

 • Voimmeko pystyttää asiakasteltan ruokakadulle kojumme viereen?

  Uuden messukonseptin mukaan ruokailuteltat tarjotaan messujärjestäjän puolesta. Näin asiakkailla on mahdollista ostaa kukin ruokansa miltä ruokakatuyrittäjältä haluaa ja silti nauttia siitä yhdessä oman perheen tai porukkansa kanssa. Ruokailupaikkoja on teltoissa runsaasti, yli sata paikkaa samanaikaisesti sekä sen lisäksi erillisiä penkkejä ja pöytiä telttojen ulkopuolella. Luonnollisesti kaikkia myyjiä koskee sama sääntö eikä omia ruokailukatoksia sallita.

 • Mikä on Food Street tai ruokakatu?

  Uuden konseptimme mukaisesti kaikki ruoanvalmistajat ja -myyjät on sijoitettu saman kadun varteen viihtyisään ympäristöön missä asiakkailla on mukava nauttia ruoasta, esiintyjistä ja tunnelmasta. Ruoanmyyntipaikkoja ei myydä muille alueille.

 • Pitääkö olla oma myyntiteltta tai-pöytä?

  Ulkopaikoilla tulee olla omamyyntiteltta ja omat pöydät. Meillä on varattavissa myös autokatospaikkoja, jolloin et tarvitse erillistä katosta. Sisäosastolla kaikkiin paikkoihin kuuluu myös valmis pöytä.

 • Milloin varaus pitää vahvistaa ja maksaa?

  Paikkamaksu tehdään varauksen yhteydessä. Varaus tehdään varauslinkin kautta ja voit maksaa sen pankkikortilla tai pankkitunnuksillasi.

 • Pitääkö myytävät tuotteet jossakin hyväksyttää tapahtuman järjestäjille?

  Tuotteita ei pidä hyväksyttää, mutta järjestäjällä on oikeus poistaa myynnistä loukkaava tai hyvän maun vastainen tuote. Myöskään minkäänlaisen syrjivän tai loukkaavan materiaalin tai viestin levittäminen messuilla ei ole sallittua.